Opnames Suzy V Metropole Orkest

Afgelopen week hebben we beeldmateriaal opgenomen voor de debuut clip van Suzy V. Tijdens het filmen werden er opnames gemaakt voor haar single ondersteund door het Metropole Orkest. De locatie was een perfect decor voor de beelden namelijk Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Momenteel wordt er gewerkt aan de montage. Binnenkort meer…

Over Suzy V

De Nederlands/Siciliaanse singer-songwriter, Suzy V wist al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken. Haar geluid is een combinatie van hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk. Haar in 2019 uitgebrachte debuutalbum Sound Of The Sea d Singles Lola en Give It Up werden opgepikt door Radio 1, Radio 2 en NPO Soul & Jazz. In het najaar van 2021 doet Suzy V een clubtour met Blackbird.

Final Edit Videoclip by

Camera by Sebastiaan van Denzel, Savas Tubbing, Philine van den Hul

Edit by Chris Pedis @ Highscaler Studios Styling by Philine van den Hul Written by Suzanne ten Brink, Wieger Hoogendorp, Boaz Kok Lead vocals by Suzy V Music by Metropole Orkest led by Jochen Neuffer Arranged by Jochen Neuffer Produced by Gert-Jan Blom Recorded and mixed by Paul Pouwer Recording-assistance by Dirk Overeem

Mastering by Joris de Wolff Recorded on December 15th 2021, MCO Studio 3, Hilversum