50 PAARD EXPO

Twee van mijn foto’s zijn geselecteerd voor de Tramtunnel Tentoonstelling ter ere van ons 50-jarig bestaan. Deze tentoonstelling zal te zien zijn vanaf volgende week 21 oktober 2022 t/m 23 januari 2023 in de tramtunnel bij halte Spui en is in samenwerking met het Haags Gemeente Archief.

We openen de tentoonstelling tijdens ons verjaardagsfeest PAARD50: NU en ik wil jullie daar allemaal graag voor uitnodigen. De deuren openen om 17:00u. Iets later hebben we een aantal momenten in het programma, waaronder de opening van de Tramtunnel Tentoonstelling. Daarna knallen de kurken en gaat de avond verder met een speciale Glitterclub + 80’s, 90’s NULLIES XL. Er is bij de opening een buffet aanwezig. Voor onze administratie wil ik je vragen dit formulier in te vullen als je bij de opening en het feest aanwezig wil zijn.