Video: Theater Tour Clapton Unplugged | Ed Struijlaart

Ter gelegenheid van het 30 jarig jubileum van Eric Clapton’s Unplugged plaat gaat Ed Strujlaart dit najaar de theaters in met Gitaarmannen 2: een ode aan Clapton’s legendarische Unplugged album.

In totaal zijn er 25 voorstellingen te zien. De unplugged plaat van Clapton is een iconisch album en niet voor niets het best verkochte live album aller tijden met meer dan 26 miljoen verkochte exemplaren. De voorstelling heb ik gefilmd in Theater de Naald de beelden worden binenkort gemonteerd en gebruikt als promovideo voor aankomende theater tournee(s).

 ‘Eric Clapton – Unplugged’. Het werd de meest legendarische MTV Unplugged sessie ooit! In 2022 is het exact 30 jaar geleden dat Clapton deze legendarische sessie opnam voor 300 man publiek in Bray Studio’s, net buiten Londen. Binnenkort meer beelden online.