Al 10 jaar werkzaam als freelancer en technisch adviseur in fotografie en video.  

Beelden maken vindt ik het leukste wat er is. Klanten helpen met een beeld waar ze hun merk, service of product kenbaar nog zichtbaarder mee kunnen maken en onderscheiden.

Afgelopen jaren ben ik als fotograaf en videograaf bezig geweest met het maken van beelden voor bedrijven, muzikanten, merken en events.

Ook ben ik actief in het opzetten van campagnes heb ik veel projecten ondersteund binnen de culturele sector. Een bachelor studie aan de fotovakschool en werkervaring in de fotografie branche heeft mijn kennis op vele vlakken vergroot.

Ik dan daarom zeggen dat ik een expert ben op zowel technisch als creatief gebied.

Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen.

+ 31 (6) 20 25 1334
info@denzelphoto.nl

Visie

“Ik ben een perfectionist, ik streef altijd naar het beste resultaat. Een foto moet origineel zijn. Je hoeft niet alle technische regels toe te passen om het verhaal te vertellen. Zolang een foto maar opvalt en het juiste moment vastlegt – ik zoek ook naar de meest artistieke manier en presentatie in mijn beelden”.


“Mijn missie is het vastleggen van beslissende momenten. Hier en daar. Ik maak graag unieke portretten. De beste concertbeelden schieten. Het documenteren en doorzoeken van de straten en de cultuur die ons omringt – de tijd bevriezen en er grip op krijgen. Ik wil geen herinneringen verliezen”.