FOTOGRAFEREN IS NIET ALLEEN TECHNIEK BEHEERSEN

De beste foto komt tot stand door kennis en ervaring. Een van mijn drijfveren is om altijd het beste beeld te vangen - de decisive moment. Beelden produceren en regisseren is het mooiste werk dat er is. Bedrijven helpen met een beeld waarmee ze hun merk, service of product aandacht kunnen geven, maar zeker nog zichtbaarder wordt op diverse online platforms.

Na mijn studie Hbo-bachelor aan de Hogeschool Inholland en een extra studie aan de Fotovakschool heb ik de fundering gelegd waardoor ik nu als succesvol en zelfstandig ondernemer werk. Als fotograaf en videograaf ben ik dagelijks actief met het maken van beelden voor opdrachtgevers zoals de overheid, gemeente, stichtingen en organisaties. 
Door mijn werkervaring, de afgelopen jaren, binnen de media branche, zijn mijn skills steeds verder ontwikkelt. Ik kan daarom zeggen dat ik een echte expert ben op zowel technisch als creatief gebied en multidisciplinair inzetbaar op content creatie. 

Op dit moment heb ik een aanbesteding aangenomen voor gemeente Zoetermeer voor het maken van fotografische content voor Dutch Innovation Factory - schoolseizoen 2023-2024. Daarnaast werk ik aan diverse opdrachten voor de overheid. Hiervoor ontving ik een gunning om foto en video content te mogen produceren. Op parttime basis, produceer ik wekelijks foto en video content voor een bedrijf dat software heeft ontwikkeld voor alle kinderdagverblijven.

Last but not least zet ik mij als fotograaf nog maandelijks in voor het maken van concertfoto's voor Cultureel Poppodium Paard in Den Haag. Op zoek gaan naar het meest unieke moment. Zowel in de culturele sector, maar ook op commercieel en zakelijk gebied.
Back to Top